Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Γκολ παγκόσμιας κλάσης ο Ιωαννίδης, είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Πελίστρι – Γεμάτο ΟΑΚΑ την Πέμπτη»!

Νικολογιάννης: «Γκολ παγκόσμιας κλάσης ο Ιωαννίδης, είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Πελίστρι – Γεμάτο ΟΑΚΑ την Πέμπτη»!

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 από τη Λανς, που τον αφήνει ζωντανό για πρόκριση στη League Phase του Conference!

Το σχόλιό του για την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 από τη Λανς, που τον αφήνει ζωντανό για πρόκριση στη League Phase του Conference, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

Ο απεσταλμένος του σταθμού στη γαλλική πόλη τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ότι «έτσι όπως τελείωσε το ματς, σε σχέση με το πώς ξεκίνησε, ο Παναθηναϊκός μένει ζωντανός, αντιμετωπίζει, ωστόσο, μία πολύ καλύτερη ομάδα. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι στα 70 λεπτά, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, δεν μπορούσε να απειλήσει. Το γκολ του Ιωαννίδη είναι εκπληκτικό, σπάνιο! Ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης».

Και συνέχισε ενόψει της ρεβάνς: «Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και κατά τη γνώμη μου να μη δεχθεί γκολ. Και πρέπει, φυσικά, ο Παναθηναϊκός να παίξει σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, με 60.000 κόσμο»!

Για τον Πελίστρι, τέλος, ανέφερε: «Με μισή προπόνηση και χωρίς να ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του, είδαμε η ταχύτητα και η τεχνική του πόσο μεγάλη διαφορά μπορούν να κάνουν».

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιό του:

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ