Ποδόσφαιρο

«Το 70% της γης είναι νερό, όλο το υπόλοιπο το καλύπτει ο Ουναΐ»: O Παναθηναϊκός απέκτησε ένα… ακούραστο «μηχανάκι» για το κέντρο

«Το 70% της γης είναι νερό, όλο το υπόλοιπο το καλύπτει ο Ουναΐ»: O Παναθηναϊκός απέκτησε ένα… ακούραστο «μηχανάκι» για το κέντρο

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του με κάθε επισημότητα τον Αζεντίν Ουναΐ, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να διαθέτει πλέον στη φαρέτρα του ένα ακούραστο... μηχανάκι που έσπασε τα κοντέρ στο Μουντιάλ του 2022!

Σάρκα και οστά πήρε η σπουδαία μεταγραφική προσθήκη του Παναθηναϊκού! Οι “πράσινοι” έκαναν δικό τους με κάθε επισημότητα τον 24χρονο διεθνή Μαροκινό χαφ, Αζεντίν Ουναΐ ο οποίος θα φοράει το τριφύλλι για μια σεζόν ως δανεικός από τη Μαρσέιγ.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής, ήρθε στη χώρα μας να κάνει αυτό που λίγοι μπορούν στα ρόστερ των υπόλοιπων ομάδων και να δώσει τα διαπιστευτήρια που παρουσίασε το 2022 με το Μαρόκο στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Παναθηναϊκός: Αυτούς κατεβάζει ο Αλόνσο
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Αυτούς κατεβάζει ο Αλόνσο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ο 4ος στον κόσμο με το Μαρόκο, Ουναΐ, ήταν μια από τις πολλές εκπλήξεις εκείνου του τουρνουά, έκανε τον τότε προπονητή της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, να τραβάει τα μαλλιά του και να αναρωτιέται σαν… άλλος Φέργκιουσον “Who is this guy?” και να κάνει μυθικές εμφανίσεις για το εθνόσημο.

«Με εξέπληξε ευχάριστα ο αριθμός 8, συγγνώμη που ξέχασα το όνομά του. Θεέ μου, από πού ήρθε αυτός ο τύπος! Παίζει απίστευτα καλά, με εξέπληξε… ήταν ο μόνος που δεν γνωρίζαμε. Δεν σταμάτησε να τρέχει. Πρέπει να είναι εξαντλημένος».

Αυτά ήταν τα λόγια του Λουίς Ενρίκε μετά την αναμέτρηση της Ισπανίας με το Μαρόκο στην οποία οι Αφρικανοί, πήραν, μέσω των πέναλτι την πρόκριση για την οκτάδα του Μουντιάλ.

Στο ματς εκείνο ο Ουναΐ έκανε το ΤΕΛΕΙΟ ματς: 119 λεπτά,  60 επαφές με την μπάλα, 7/10 κερδισμένες μονομαχίες, 4 τάκλιν και 1 κλέψιμο!

Και όλα αυτά μόνο σε ένα ματς!

Τα νούμερα του σε εκείνο το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μυθικά και “ανάγκασαν” τη Μαρσέιγ να τον αποκτήσει έναντι οκτώ εκατ. ευρώ!

Ανασταλτικά, έκανε 1 κλέψιμο ανά ματς κέρδισε σχεδόν πέντε μονομαχίες σε κάθε παιχνίδι, ενώ ήταν ο κορυφαίος στο πρέσινγκ!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ