Μπάσκετ

Πειστικός και θεαματικός Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε την Εφές στο δεύτερο φιλικό!

Πειστικός και θεαματικός Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε την Εφές στο δεύτερο φιλικό!

Δεύτερο δείγμα θετικότατο για τον επτάστερο στη Σλοβενία! Με πολύ καλή άμυνα και με κορυφαίους του Μήτογλου, Χουάντσο, ο Παναθηναϊκός AKTOR, έπαιξε θεαματικό μπάσκετ κόντρα στην Εφές, την οποία και ισοπέδωσε 83-72 στη Λιουμπλιάνα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας!

Και που να μπουν και οι υπόλοιποι! Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί σλοβενικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός έβγαλε όλη του την ποιότητα απέναντι στην Εφές, την οποία και ισοπέδωσε 83-72 στη Λιουμπλιάνα !

Πιο απελευθερωμένοι οι… 9 πράσινοι παίκτες, χάρισαν θέαμα με τον Γκραντ να σκοράρει 14 πόντους, τον Γκριγκόνις 13 και τους Παπαπέτρου-Μήτογλου να έχουν 13 επίσης, την στιγμή που ο Χουάντσο ήταν εξαιρετικός αμυντικά!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, παρά τα όποια αμυντικά κενά στο δεύτερο δεκάλεπτο, επιβλήθηκε αρκετά πιο άνετα απ’ ότι το έκανε απέναντι στην Τσεντεβίτα, μια μέρα νωρίτερα. Η διαφορά μετά το 53-43 στο 3ο δεκάλεπτο έπαρινε την… ανιούσα και αυξήθηκε μέχρι και στο +20, μέχρι τελικά οι «πράσινοι» να ρίξουν ταχύτητα και να κλείσει το σκορ στο 83-72.

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 44-37, 66-51, 83-72

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ εικόνα από το νέο καταπράσινο ΟΑΚΑ! (pic)
POPULAR NOW ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ εικόνα από το νέο καταπράσινο ΟΑΚΑ! (pic)

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ