Μπάσκετ

Ντέρμπι Λιόλιου-Φασούλα για την προεδρία της ΕΟΚ

Ντέρμπι Λιόλιου-Φασούλα για την προεδρία της ΕΟΚ

Φουντώνει η αγωνία ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ, με τους συνδυασμούς του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα να βρίσκονται πλέον σε πολύ κοντινή απόσταση.

Μάχη ψήφο με ψήφο φαίνεται πως θα δώσουν ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Παναγιώτης Φασούλας στις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΟΚ έμοιαζε να είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί πριν από 1-2 μήνες, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες το κλίμα έχει αναστραφεί και βαδίζουμε ολοταχώς προς ένα ντέρμπι που αναμένεται να κριθεί οριακά.

Μάλιστα, δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι ο συνδυασμός του Παναγιώτη Φασούλα κερδίζει σημαντικό έδαφος και αποκτά παράσταση νίκης ενόψει της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας, με την αγωνία να βρίσκεται στα ύψη μεταξύ των δύο υποψηφίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του «Πρώτα το Μπάσκετ» καταβάλουν σημαντική προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να καλύψουν τη διαφορά που υπήρχε με τον Βαγγέλη Λιόλιο και συνεχίζουν τις συναντήσεις με αρμόδιους φορείς και συλλόγους από όλη την Ελλάδα προκειμένου να τους παρουσιάσουν τις θέσεις τους και το πρόγραμμά τους. Όπως και να ‘χει, οι εκλογές της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου για το νέο προεδρείο της ΕΟΚ είναι καθοριστικές για την επόμενη τετραετία του ελληνικού μπάσκετ και αναμένεται να κρίνουν πολλά όσον αφορά το μέλλον του αγαπημένου σπορ των Ελλήνων.

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»
POPULAR NOW Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ