CREATE IMAGE Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι διεθνείς – Πρώτη για Ουναΐ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι διεθνείς – Πρώτη για Ουναΐ

Ημέρα επιστροφών η σημερινή για τον Παναθηναϊκό.

Ημέρα επιστροφών η σημερινή για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε όλους τους διεθνείς να ενσωματώνονται στην προετοιμασία του “τριφυλλιού” και να είναι διαθέσιμοι ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ολοι επέστρεψαν στο Κορωπί, ενώ την πρώτη του προπόνηση με τους “πράσινους” έκανε ο Αζεντίν Ουναϊ, το τελευτάιο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο πρόγραμμα ενσωματώθηκαν όλοι οι διεθνείς, μια και επέστρεψαν στο Κορωπί ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με fun game, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW