Συνεντεύξεις

Μεταξά στο P24.gr: «Eίναι δυσκολότερο να παραμείνεις παρά να φτάσεις στην κορυφή – Πρότυπο για όλες μας η Ρούξι Ντουμιτρέσκου»

Μεταξά στο P24.gr: «Eίναι δυσκολότερο να παραμείνεις παρά να φτάσεις στην κορυφή – Πρότυπο για όλες μας η Ρούξι Ντουμιτρέσκου»

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, στο πλαίσιο της media day του Παναθηναϊκού Α.Ο. η κεντρική της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Ναταλία Μεταξά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου “Παύλος Γιαννακόπουλος” η Μedia Day του Παναθηναϊκού A.O. παρουσία όλων των τμημάτων, αλλά και της διοίκησης, με το Panathinaikos24.gr να δίνει το “παρόν” προκειμένου να συναντήσει πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες που τιμούν το τριφύλλι.

Ανάμεσα τους και η Ναταλία Μεταξά. Η διεθνής κεντρική και μια εκ των σημαντικότερων στελεχών από τα… φίνα κορίτσια, μίλησε στον Γιώργο Ζαχαρίου, για τους στόχους της νέας σεζόν και το κατά πόσο είναι εύκολο να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή, για το ευρωπαϊκό ταξίδι του τριφυλλιού και το αν αποτελεί ένα “απωθημένο” του τμήματος, την προετοιμασία με τον Ντράγκαν Νέσιτς, αλλά και τις νέες προσθήκες στο ρόστερ.

Μεταξύ άλλων, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συγκινητική εκδήλωση στον “Τάφο του Ινδού” προς τιμήν της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, τον τρόπο με τον οποίο βίωσαν τη συγκεκριμένη εκδήλωση οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, αλλά και την παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Panathinaikos24.gr:

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Πάντοτε ο στόχος μας είναι να μείνουμε στην κορυφή, το οποίο δεν είναι εύκολο. Νομίζω είναι δυσκολότερο το να παραμένεις στην κορυφή παρά να φτάσεις σε αυτή και εμείς το έχουμε καταφέρει για τρία χρόνια. Ελπίζω και φέτος».

Για το αν η Ευρώπη αποτελεί ένα “απωθημένο” της ομάδας: «Σίγουρα, είναι. Πάντα. Πρέπει να είσαι βέβαια και λίγο τυχερός, εξαρτάται και από την κλήρωση. Θεωρώ ότι φέτος έχουμε ένα πολύ καλό υλικό, είναι αρχή ακόμα, αλλά με τον καιρό η ομάδα θα γίνεται πολύ καλύτερη. Ευελπιστώ για την Ευρώπη να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για την προετοιμασία με τον Ντράγκαν Νέσιτς: «Ήταν μια δύσκολη προετοιμασία διότι μερικές παίκτριες έλειπαν με την Εθνική. Αλλά ήταν ωραία. Σιγά σιγά ερχόντουσαν και ορισμένες αθλήτριες. Μερικοί τραυματισμοί υπήρξαν που είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. Το κλίμα είναι πολύ ωραίο. Τον κόουτς τον ξέρουμε και όλα πάνε πολύ καλά».

Για την συγκινητική εκδήλωση στο κλειστό της Λεωφόρου στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «H Ρούξι ήταν πρότυπο για όλες τις κοπέλες που παίζουμε βόλεϊ. Ήταν μια ημέρα πολύ δύσκολη γιατί κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που ήταν για εκείνη. Το κλίμα ήταν βαρύ με όλο αυτό. Ξεκινήσαμε νωθρά. Αγχωθήκαμε γιατί έπρεπε να παίξουμε για τη Ρούξι. Στο τέλος τα καταφέραμε και βρήκαμε τον εαυτό μας. Ήταν πολύ όμορφο που ήρθε όλος αυτός ο κόσμος».

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ