Επικαιρότητα

Μαρινέλλα: Το σύμπτωμα που αγνόησε πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο

Μαρινέλλα: Το σύμπτωμα που αγνόησε πριν τη συναυλία στο Ηρώδειο

Στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, κατάρρευσε η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς.

Στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, κατάρρευσε η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της βραδιάς.

Αμέσως άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να τη μεταφέρουν στα παρασκήνια. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο «Υγεία».

Η Μαρινέλλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, όπου επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη εγκεφαλικής αιμορραγίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από τη συναυλία υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η μεγάλη ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα παρασκήνια στο Ηρωδείο, με τον προσωπικό της γιατρό να βρίσκεται κοντά της από την πρώτη στιγμή και να της παρέχει άμεσα ιατρική φροντίδα.

Κασσελάκης, τέλος…
POPULAR NOW Κασσελάκης, τέλος…

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού της βραδιάς, το γνωστό «Τα λόγια είναι περιττά», μία από τις πιο επιτυχημένες δημιουργίες της. Κατά τη διάρκεια του στίχου «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε», η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε στη σκηνή, προκαλώντας την άμεση επέμβαση των μουσικών της για να τη βοηθήσουν.

Το κοινό πάγωσε από το περιστατικό και παρέμεινε στη θέση του για αρκετό διάστημα, μέχρι να ενημερωθεί από την παραγωγή πως η συναυλία ακυρώνεται οριστικά. Στη συνέχεια, οι θεατές αποχώρησαν από το Ηρώδειο, συζητώντας για το τι ακριβώς συνέβη με τη μεγάλη τραγουδίστρια.

Μάρτυρας από τις πρώτες σειρές δήλωσε ότι από την αρχή της εμφάνισης φαινόταν ότι δεν ήταν σταθερή στη σκηνή. Στο τρίτο τραγούδι, δεν κοιτούσε καθόλου το κοινό, παρά μόνο το μόνιτορ, κάτι ασυνήθιστο, καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι το γνωρίζει πολύ καλά και το έχει ερμηνεύσει πολλές φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια του Ηρωδείου. Από την ώρα που κατέρρευσε μέχρι το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια διατηρούσε επαφή με το περιβάλλον.

Πηγή: dailymedia

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ