Ο Ανγκολέζος δεξιός μπακ βρίσκεται στα υπόψιν του Παναθηναϊκού για αντι-Βαγιαννίδης, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να είναι "ανοιχτή" στην πώλησή του.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται με τις… βαλίτσες στο χέρι με προορισμό τη Λισαβόνα για να γίνει παίκτης της Σπόρτινγκ, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal.
Ένας από τους παίκτες που εξετάζουν σοβαρά στο Τριφύλλι για τον αντικαταστάτη του, είναι ο Αουρέλιο Μπούτα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Ο 28χρονος Ανγκολέζος προέρχεται απ’ τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και τον γνωρίζει ο Ρουί Βιτόρια, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη γαλλική Ρεμς.
Το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και η γερμανική ομάδα είναι “ανοιχτή” στην πώλησή του καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της, όπως αναφέρει το “Kicker”. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, εκτός από τους Πράσινους, ενδιαφέρον υπάρχει κι από άλλες ομάδες της Bundesliga, με τις αξιώσεις της Άιντραχτ να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ.