Ξέσπασμα χαράς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σαχτάρ.
Ξέσπασμα χαράς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σαχτάρ.
Οι “πράσινοι” πήραν το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ του Europa League με έναν δραματικό τρόπο, αποκλείοντας στα πέναλτι την ουκρανική ομάδα και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τη Σάμσουνσπορ. Μετά τη σπουδαία πρόκριση, ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κρακοβίας!
Ολοι οι ποδοσφαιριστές αποθέωσαν ξεχωριστά τους Ντραγκόφσκι και Μαντσίνι, που ήταν και οι καθοριστικοί παράγοντες στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ το πάρτι “άναψε” για τα καλά, όταν από τα ηχεία ακούστηκε το γνωστό τραγούδι “γλέντι” και οι Έλληνες το έριξαν στον χορό!
Από κοντά και ο Ρουί Βιτόρια που χάρηκε κι αυτός με την ψυχή του την πρόκριση και φυσικά αποθεώθηκε από τους παίκτες του!



Στη συνέχεια, η αποστολή πήρε το αεροπλάνο και επέστρεψε στην Αθήνα, φτάνοντας στην πρωτεύουσα στις 6 τα ξημερώματα. Αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι στο τσάρτερ της επιστροφής οι παλμοί ήταν στα ύψη με τους ποδοσφαιριστές ευδιάθετους να αναλύουν στοιχεία της αναμέτρησης και στη συνέχεια να χαλαρώνουν παίζοντας παιχνίδια γνώσεων.
Η ευχή του πιλότου, πάντως, ήταν ξεκάθαρη για τη χρονιά που έρχεται: «Συγχαρητήρια για την πρόκριση. Σας εύχομαι και το πρωτάθλημα που τόσο πολύ θέλουμε και να μην ξεχνάτε ότι παίζετε στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους και χρόνια πολλά στον Μλαντένοβιτς (σ.σ ο Σέρβος έχε γενέθλια)».