Η Ρόμα, επικείμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού, γνώρισε ανέλπιστη εντός έδρας ήττα.
Η Ρόμα, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην League Phase του Europa League, δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της στη Serie A, καθώς γνώρισε την πρώτη της ήττα στο «Ολίμπικο» από την Τορίνο με σκορ 0-1.
Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε την ευκαιρία να κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είχε σημειώσει νίκη, δεν είχε σκοράρει και είχε δεχτεί πέντε γκολ. Παρ’ όλα αυτά, οι «τζαλορόσι» υπέκυψαν ξανά στα γνωστά προβλήματά τους.
Η Ρόμα δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις στην εστία της Τορίνο, η οποία αγωνίστηκε με τριάδα στην άμυνα, κράτησε ανέπαφη την εστία της και βρήκε το γκολ που έκανε τη διαφορά. Στο 59’, ο νεοαποκτηθείς Τζιοβάνι Σιμεόνε αξιοποίησε τη φάση, άντεξε την πίεση στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Σβίλαρ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.