Όλο το τελετουργικό.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR και η Παρτιζάν θα βρεθούν αντιπαλοί στην Αυστραλία για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και έχουν οργανωθεί διάφορες δραστηριότητες τόσο πριν το παιχνίδι όσο και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιείται στην Αυστραλία, όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν στο «John Cain Arena», με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 12:30.
Μετά την παρουσίαση και την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος, θα ανταλλάξει φανέλες με τον πρόεδρο της σερβικής ομάδας, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, Έλληνες και Σέρβοι ομογενείς θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς των χωρών τους.