Ετοιμάζεται να κινηθεί μεταγραφικά για παίκτες στη θέση "5" ο Παναθηναϊκός.
Ετοιμάζεται να κινηθεί μεταγραφικά για παίκτες στη θέση “5” ο Παναθηναϊκός.
Οι “πράσινοι”, μετά τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει με τους ψηλούς τους, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε προσθήκες, προκειμένου να καλύψουν τα κενά.
Το θέμα Κένεθ Φαρίντ έχει προχωρήσει με το “τριφύλλι” να βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη και να προσπαθεί να τον φέρει στην Αθήνα μέχρι αύριο, προκειμένου να προπονηθεί με την ομάδα και να ταξιδέψει με την αποστολή σε Παρίσι και Μαδρίτη.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Τσαρλς Μπάσει. Ο 25χρονος ψηλός συγκεντρώνει πολλά από τα στοιχεία που αναζητά ο Παναθηναϊκός σε άμυνα κι επίθεση. Μετράει 114 αγώνες στο NBA με μέσο όρο 4.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ και έμεινε ελεύθερος μετά το 10ήμερο συμβόλαιο με τους Γκρίζλις.
Για τον παίκτη ενδιαφέρονται, επίσης, οι Φενέρ και Παρτίζαν, αλλά μέχρι εκεί. Ο ίδιος θα πάρει τις αποφάσεις και μένει να δούμε αν θα ντυθεί στα πράσινα.








