ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Σημειώσεις από τη Λιβαδειά

Ο Διονύσης Δεσύλλας κράτησε σημειώσεις από το ματς με τον Λεβαδειακό και τις καταγράφει στο panathinaikos24.gr.

Σημειώσεις από τη Λιβαδειά

*Η αντίδραση ήταν σωστή. Και δεν είναι εύκολο για μια ομάδα νέα, έπειτα από «χαστούκι» και ήττα στην έδρα της, να το κάνει. Το έκανε μετά τον Απόλλωνα, το κάνει και μετά τον Ατρόμητο. Εύκολο 0-4, με ωραίο ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα και το κυριότερο ώριμο. Σοβαρό, δίχως αυτά τα περίφημα «νεκρά» διαστήματα…

*Ο Τάσος Λαγός είναι, μακράν, ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο έχω γράψει ξανά. Αυτό το παιδί έχει δουλέψει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να «μεστώνει» ποδοσφαιρικά, δίχως πολλά λόγια και δηλώσεις. Εχει, φυσικά, ακόμη μειονεκτήματα (κάθετη πάση πχ), αλλά στο χέρι του είναι να τα διορθώσει. Τα προσόντα τα έχει. Τα δυο γκολ που σημείωσε στη Λιβαδειά είναι, απλώς, μια επιβράβευση του κόπου του. Θυμίζω ότι το συμβόλαιό του λήγει και ήδη ομάδες τον «γλυκοκοιτάζουν». Ας κοιτάξουν, λοιπόν, στο «τριφύλλι» να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, διότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να έχουν καλό μέλλον.

*Το κέντρο του Παναθηναϊκού ήταν αυτό που έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο στο να έρθει η τεσσάρα. Καλύτερος όλων ο Ζέκα, με άψογο ματς και πολλά κλεψίματα. Από κοντά, όπως τονίσαμε ο Λαγός, θετικότατοι οι Μέντες και Αμπεντ. Οι χαφ του «τριφυλλιού», με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, όπου δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο, έσφιξαν το παιχνίδι της ομάδας και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για τις ευκαιρίες και τα γκολ.

*Ακόμη μια καλή εμφάνιση και, αν θέλετε, ζωηρή από τον Καρέλη. Ξανά στα γκολ ο Κλωναρίδης, «ξεψαρώνει» ο Δώνης. Πολύ σημαντικό, ότι ελλείψει Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός σημείωσε τέσσερα γκολ και μάλιστα σε εκτός έδρας ματς…

*Το ζητούμενο, πλέον, είναι η διάρκεια. Η σταθερότητα στα αποτελέσματα πρωτίστως και στις εμφανίσεις δευτερευόντως. Απ’ αυτήν, θα χτιστεί ο χαρακτήρας αυτής της νέας ομάδας, στη οποία γίνεται σοβαρή δουλειά από τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές ανορθογραφίες (αλίμονο).  Το «τριφύλλι», κάνοντας ένα σερί νικών, θα αρχίσει να αποκτά αυτοπεποίθηση, να κερδίζει ηρεμία και να «φτιάχνει» χαρακτήρα, αποκτώντας σιγά σιγά και σταθερά ταυτότητα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ