ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάλι πρόστιμο!

Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας έχει επιβάλλει συνολικό πρόστιμο 13.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Πάλι πρόστιμο!

Η αρχή έγινε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου για τα όσα έκαναν (;) οι οπαδοί του τριφυλλιού, η ομάδα τιμωρήθηκε με 6.000 ευρώ πρόστιμο.

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα. Αφότου ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η διοργανώτρια αρχή έριξε νέα πρόστιμα. Και φυσικά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίοπτη θέση. 7.000 αυτή την φορά για τα όσα έκαναν(;) ξανά οι φίλοι των «πράσινων» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.