ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παγώνει» του Λαγού

Δίχως αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις Παναθηναϊκού- Λαγού και το θέμα «παγώνει». Τρέχουν οι εξελίξεις με Ολσεν.

«Παγώνει» του Λαγού

Το θέμα τράβηξε πολύ και οι πιθανότητες σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι υπέρ της συμφωνίας. Ετσι έγινε και με το Τάσο Λαγό. Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον νεαρό μέσο ολοκληρώθηκαν χωρίς  το «ναι» του παίκτη. Οι «πράσινοι» έκαναν την πρότασή τους, ο ποδοσφαιριστής δεν αισθάνθηκε έτοιμος, στην παρούσα φάση, κι έτσι το θέμα «παγώνει», προκειμένου να μη σέρνεται.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λαγός συνεχίζει ως το καλοκαίρι και βλέπουμε. Αν απαντήσει θετικά στο προσεχές διάστημα θα ανανεώσει, αλλιώς θα αποτελέσει μετά το τέλος της σεζόν παρελθόν και το «τριφύλλι» θα ψάξει τον αντικαταστάτη του, με τις εξελίξεις για τον Ολσεν να «τρέχουν». Από τη στιγμή που ο Λαγός δεν απάντησε, τότε οι άνθρωποι της ομάδας στρέφονται στη λύση του Δανού μέσου της Ιντερ, με τις πιθανότητες, πια, για να προχωρήσει ο δανεισμός του ταλαντούχου άσου να είναι πολλές.

Τέλος, αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Αποστολόπουλου στην Παναχαϊκή.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.