ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απρόοπτο με Γκιστ!

Τράβηγμα υπέστη ο Τζέιμς Γκιστ και είναι αμφίβολος για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη!

Απρόοπτο με Γκιστ!

Κακοδαιμονίας συνέχειας δύο 24ώρα πριν την πρώτη κούπα της χρονιάς! Ο Τζέιμς Γκιστ δεν προπονήθηκε την Παρασκευή καθώς έχει υποστεί τράβηγμα και δεν ήταν σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα.

Θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή που αποχωρεί το Σάββατο με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα αγωνιστεί 100%.

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα φανεί αν ο Αμερικανός φόργουοντ θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στο «ραντεβού» της Κυριακής με τον Άρη, με τον Αργύρη Πεδουλάκη φυσικά να κάθεται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα για το αν θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τα άλλα δεν υπήρξαν άλλα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και οι υπόλοιποι πράσινοι είναι έτοιμοι για τον τίτλο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.