ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να φανεί πιο σοβαρός στα επόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις του μετά την χθεσινή νίκη του «τριφυλλιού».

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γκαρντ των «πρασίνων»:

«Αντιμετωπίσαμε μια αξιόλογη ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος τον πρώτο ημιτελικό. Εμείς ρίξαμε τους ρυθμούς μετά τον αποκλεισμό μας από τη Euroleague αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί στα επόμενα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ κάνει καλή δουλειά που φαίνεται στο γήπεδο και είναι διατεθειμένος να παλέψει τα ματς. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στο τελευταία λεπτά ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε το προβάδισμα στη σειρά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη τα οποία κάναμε στον πρώτο ημιτελικό και να μην τα επαναλάβουμε στον δεύτερο αγώνα αλλά και στα ματς που θ’ ακολουθήσουν. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να πάρουμε το πρωτάθλημα και γι’ αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τέλος, δείχνοντας το καλό μας πρόσωπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.