Ποδόσφαιρο

«Φεύγουν» τα λεφτά του ΟΠΑΠ

«Φεύγουν» τα λεφτά του ΟΠΑΠ

Με τα 1.6 εκ. ευρώ που θα εκταμιεύσει η ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ έπαιρνες Γκάλο, Αλφάρο, Αμπρόουζ, Κλέιτον «γεμίζοντας» το ρόστερ σου.

Στο 1.6 εκ. ευρώ έκλεισε η φετινή χορηγία του ΟΠΑΠ για την διαφήμιση της φανέλας του Παναθηναϊκού, χρήματα που θα φύγουν άμεσα προκειμένου να «κλειστούν» τρύπες.

Με το που κυκλοφόρησε το ποσό στα media ήταν εύλογο οι οπαδοί να κάνουν συσχετισμούς με το τι παίκτες μπορούσες να φέρεις μ’ αυτά τα χρήματα, κρίνοντας ότι μεταγραφικοί σου στόχοι έκλεισαν σ’ άλλους συλλόγους με πολύ οικονομικά deal.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο π.χ δεν παίρνει περισσότερα από τον Χρήστο Μπούρμπο στην Πάκος Φερέιρα. Ο Κλέιτον Σίλβα (που…αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό) πήγε στην Ξάνθη ενώ ο Ντάρεν Αμπρόουζ βαρέθηκε να περιμένει πρόταση του Νταμπίζα κι απάντησε θετικά στην πρόταση της Ίπσουιτς.

Ο Γιάννης Αναστασίου, πάντως, είχε πει ότι με τα 2.000.000 ευρώ των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (αν η ομάδα πέρναγε την Σταντάρ) το κλαμπ θα έπαιρνε τρεις παίκτες! Αλλά…

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Δημήτρης Στρατής

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ