Ποδόσφαιρο

Ξανά οι άπειροι Έλληνες…

Ξανά οι άπειροι Έλληνες…

Φέτος ξεχωρίζουν Ντίνας, Καρέλης, Δώνης, πέρσι είχαν μπει αεράτοι στη σεζόν Μαρινάκης, Λαγός. «Χρυσάφι» οι πιτσιρικάδες.

Ο Θανάσης Ντίνας είναι στα υπόψιν του Κλαούντιο Ρανιέρι (ο Ιταλός είχε εντυπωσιαστεί μαζί του από τον αγώνα με τη Σταντάρ στην Αθήνα), το ίδιο κι ο Νίκος Καρέλης με τους νεαρούς Έλληνες να δίνουν γερά στηρίγματα στο δύσκολο πράσινο ξεκίνημα.

Παρότι οι περισσότεροι περίμεναν οι έμπειροι να πάρουν απ’ το χέρι τους μικρούς καθοδηγώντας τους, γίνεται το αντίθετο (με φωτεινές εξαιρέσεις τους Σίντενφελντ, Μέντες), αποδεικνύοντας πόσο μεθοδική δουλειά γίνεται τόσο στο Κορωπί όσο και στις ακαδημίες.

Ας μην ξεχνάμε το ξεπέταγμα του Χρήστου Δώνη που μετά την «γεμάτη» εμφάνισή του με τη Ντιναμό (αν είχε καλύτερες αντιδράσεις απέναντι από τον γκολκίπερ θα μιλούσαμε για ονειρώδες παιχνίδι) είχε δεύτερο σερί ματς που βοήθησε μιας και το γκολ του Καρέλη κατά 80% του ανήκει (κλέψιμο στο κέντρο, τρέξιμο με τη μπάλα στην πλάγια γραμμή, σήκωμα του κεφαλιού, τέλεια πάσα στην πλάτη των αμυντικών).

Σάμπως πέρσι στις αρχές πάλι οι γηγενείς πιτσιρικάδες δεν είχαν ξεχωρίσει; Ο Νίκος Μαρινάκης που έκανε κτήμα του την δεξιά πλευρά κι ο Τάσος Λαγός που κυριαρχούσε στο κέντρο όχι μόνο με δυναμικό παιχνίδι αλλά και σωστό μοίρασμα της μπάλας (πολύ καλός στα επιθετικά του καθήκοντα στα εντός έδρας ματς με Παναιτωλικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης).

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Δημήτρης Στρατής

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ