Μπάσκετ

Να πάρει προβάδισμα από νωρίς

Να πάρει προβάδισμα από νωρίς

Να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στη Κηφισιά και να μείνει από νωρίς μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, θέλει ο Παναθηναϊκός που απόψε αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στην Ρόδο (17:00 Novasports 1, panathinaikos24.gr)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του σε επίσημο παιχνίδι ψάχνει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στην Ρόδο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με νίκη περνάει από νωρίς μόνη πρώτην στην κορυφή του πρωταθλήματος, αφού χθες ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Νέα Κηφισιά.

Αυτό όμως που προέχει για τον Μαυροβούνιο τεχνικό, πέρα από τις νίκες, είναι η ομάδα να παρουσιάζεται βελτιωμένη παιχνίδι με το παιχνίδι. Για τον προπονητή των νταμπλούζων υπάρχει και ένα ευχάριστο, αφού ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμό αγώνων. Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου για την Ευρωλίγκα και θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Μεγάλη χορηγική συμφωνία με κυπριακή εταιρεία

Οι νταμπλούχοι θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου αφού στο «Βενετόκλειο» θα υπάρχουν αρκετοί φίλοι του.

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ