ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Για… ομορφιές κοιτάξτε άλλες… μεγάλες ομάδες!

Δεν είναι ανάγκη να πω, ότι αυτή η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη φετινή για τον Παναθηναϊκό και ήρθε σε μία εποχή, που υπήρχε έντονη αμφισβήτηση στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Γράφει στο panathinaikos24.gr o Τάσος Νικολογιάννης.

Για... ομορφιές κοιτάξτε άλλες... μεγάλες ομάδες!

Δεν είναι ανάγκη να πω, ότι αυτή η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη φετινή για τον Παναθηναϊκό και ήρθε σε μία εποχή, που υπήρχε έντονη αμφισβήτηση στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Είναι μία νίκη, που ήρθε χωρίς Μπέργκ, Μέντες, Ζέκα, τον Σίλντεφελντ τραυματία από το πρώτο ημίχρονο και τον Αντζαγκούν τραυματία στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, που ήταν αήττητη.

Και μην μου πει κανένας, ότι αν μάθαινε ότι θα παίξουν στα χαφ οι Πράνιτς, Μπούι, Δώνης θα πίστευε ότι η ομάδα θα κερδίσει; Οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι «δεν έχουμε καμία τύχη» και κάποιοι θα έλεγαν, ότι « το πολύ να πάρουμε μία ηρωική ισοπαλία».

Και όμως. Ο Παναθηναϊκός στο δυσκολότερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα πήρε μία σπουδαία νίκη χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ επί 90 λεπτά. Με εξαίρεση το γκολ από φάουλ του Περέιρα και ένα σουτ του Σπυρόπουλου στο τέλος άλλη απειλή δεν ένοιωσε ο Παναθηναϊκός παρά την κατοχή της μπάλας που είχε ο ΠΑΟΚ.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και αυτό έγινε για δύο λόγους. Διότι και οι 14, που μπήκαν στο παιχνίδι «θυσιάστηκαν» για την ομάδα, έπαιξαν ο ένας για τον άλλον, μπήκαν στο παιχνίδι με το μαχαίρι στα δόντια και ακολούθησαν κατά γράμμα όλες τις εντολές του κόουτς.

Για να αποδειχθεί, ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι εφικτά, αρκεί να έχεις πλάνο στο παιχνίδι σου και ομαδικό πνεύμα . Και αυτή η ομάδα μεγαλώνει και ωριμάζει με νίκες σαν αυτή της Τούμπας, η του τελικού κυπέλλου, η του 0-3 στο Καραϊσκάκη. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει ανάλογη συγκέντρωση και στα παιχνίδια της Λεωφόρου με υποδεέστερους αντιπάλους και την απόλυτη στήριξη από τον κόσμο της. Αντί να γκρινιάζουμε γα την αξία κάποιων παικτών, που παίζουν στην ομάδα(όλοι θέλουμε καλύτερους παίκτες, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την κατάσταση, που είναι η ομάδα) είναι προτιμότερο να τους στηρίζουμε στα δύσκολα…..

Α και κάτι ακόμα. Ολοι αυτοί οι ανόητοι, που αμφισβήτησαν, ότι ο Παναθηναϊκός θα «χτυπήσει» το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να μην δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να μειώσει την διαφορά πήραν την απάντηση μέσα στο γήπεδο, το έχουν βουλώσει και έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους.

Ο Παναθηναϊκός είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Για τέτοιες… ομορφιές ψάξτε άλλες… μεγάλες ελληνικές ομάδες, που έχουν δώσει και πρωταθλήματα στο παρελθόν….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.