CREATE IMAGE Match Center

Τεσσάρων αστέρων!

Τεσσάρων αστέρων!

Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε ο Παναθηναϊκός που νίκησε τον Πανθρακικό με 4-0 στην Λεωφόρο αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο Καρέλης με γκολ στο 15ο δευτερόλεπτο έβαλε μπροστά την ομάδα για να έρθει ο Πέτριτς (51') ο Ζέκα (81') και ο Μπεργκ (92') για να σφραγίσουν τη μεγάλη νίκη.

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Πανθρακικού με 4-0 και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής. Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 15ο δευτερόλεπτο, με τον πιο γρήγορο γκολ παίκτη του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πέτριτς διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου στο 51′ για να έρθει ο Ζέκα και να κάνει το 3-0 στο 79′. Στις καθυστερήσεις ο Μπεργκ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους «πρασίνους» που μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ δεν απειλήθηκαν παρά ελάχιστα.

Το ματς

Φουριόζος μπήκε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, καθώς στην πρώτη του καλή στιγμή, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα στο ματς, ο Καρέλης σκόραρε μετά την πλάγια σέντρα που επεχείρησε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός ένα λεπτό μετά το γκολ, είχε και αυτό την ευκαιρία του για να δημιουργήσει κάτι καλό, όμως το σουτ που δοκίμασε έφυγε άουτ.

Οι «πράσινοι» πατούσαν καλύτερα στο χορτάρι του Απόστολος Νικολαΐδης, με τους Θρακιώτες να είναι φανερά επηρεασμένοι από το γκολ που δέχθηκαν από τα’ αποδυτήρια

Ο Πράνιτς και ο Νάνο, απ’ την αριστερή πτέρυγα δημιουργούσαν αρκετά ρήγματα στην άμυνα του Πανθρακικού και αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα, ο Αθανασιάδης να έχει αρκετά δουλειά στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Το «τριφύλλι» είχε άλλη μια καλή στιγμή, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάνο στο 15’, δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ του Πανθρακικού, με την μπάλα να μην καταλήγει στα δίκτυα μετά από το σουτ που έκανε ο Μέντες.

Υποψία ευκαιρίας δημιούργησε ο Πανθρακικός, όμως η κεφαλιά του Ντιγκινί στο 19ο λεπτό, δεν ανησύχησε τον Στιλ.

Το «τριφύλλι» θα μπορούσε να έχει βρει και δεύτερο γκολ, σε δύο στιγμές στο 26’ και στο 27’, όμως αρχικά το σουτ του Πέτριτς πέρασε κόρνερ, ενώ και μετά την εκτέλεση του, η μπάλα πέρασε παράλληλα απ την εστία, με τον Μέντες να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή σε κενή εστία.

Η αμυντική γραμμή του Πανθρακικού, βρισκόταν σε τρικυμία και το γεγονός αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Πέτριτς, καθώς δεν πέρασε καλή πάσα στον Μπεργκ, που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ στο 30’.

Οι «πράσινοι» από την συμπλήρωση του ημιώρου και μετά, έψαχναν όλο και περισσότερο το δεύτερο γκολ, καθώς ήθελαν να κλειδώσουν το ματς, όμως το πλασέ του Μπεργκ που έφυγε σε τετ α τετ απέναντι στον Αθανασιάδη, έφυγε ψηλά άουτ στο 35’.

Ξανά ο Μπεργκ στο 38’, μετά από μακρινή πάσα του Λαγού, έφυγε πλάγια όμως το σουτ του, το έδιωξε δύσκολα ο Αθανασιάδης.

Στο 40ο λεπτό, υπήρξε η πρώτη αντίδραση από πλευράς Πανθρακικού, όμως του σου του Τζάνη, έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Νάνο, αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, δοκίμασε ένα σουτ με το δεξί, όμως η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα ψηλά άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς για το πρώτο μέρος, καθώς ο Ζαχαριάδης, έστειλε τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια, χωρίς να κρατήσει καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς κάποια αλλαγή, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας, αφού ήθελε να ασκήσει πίεση στα καρέ του Αθανασιάδη, με σκοπό να βρει κάποιο γκολ, ώστε να κάνει πιο εύκολη τη συνέχεια.

Αυτό το κατάφερε με τον Μλάντεν Πέτριτς στο 50’ να κάνει την προβολή και το 2-0, μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Νάνο και τη γυριστή κεφαλιά του Σίλντενφελντ.

Με το 2-0 να του δίνει φτερά και ώθηση, το «τριφύλλι» έπαιξε πιο ελεύθερα στη συνέχεια του ματς και με συνεχόμενη πίεση στο χώρο του κέντρου έλεγξε πλήρως το ρυθμό.

Ο Μπεργκ θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ στο 60’, όμως μετά από γυριστή πάσα του Καρέλη στο σημείο του πέναλτι, ο Σουηδός είδε τον Αθανασιάδη να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του στην κίνηση.

Στο 65’ ακόμα ένας ωραίος συνδυασμός ανάμεσα σε Καρέλη και Μπεργκ, έφερε τη δυνατότητα στο Σουηδό φορ να σουτάρει, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 72’ η άνεση που έπαιζε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου το «τριφύλλι», θα μπορούσε να αποφέρει καρπούς, όμως το σουτ του Καρέλη, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Πέτριτς, έφυγε άουτ.

Ο Πανθρακικός από την πλευρά του πίεσε για τη μείωση του σκορ, όμως ο Μπούρμπος πάνω στη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ, την περίτεχνη ενέργεια και το σουτ του Μπαϊκαρά.

Στο 76’ ο Μλάντεν Πέτριτς, έφτασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ, όμως το σουτ που δοκίμασε με το δεξί… έφυγε λίγα μέτρα άουτ από την εστία του Αθανασιάδη.

Το τρίτο γκολ για το «τριφύλλι» ήρθε μετά τη σέντρα του εξαιρετικού Μλάντεν Πέτριτς και την κεφαλιά του Ζέκα στο 80ο λεπτό, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Όλα πήγαιναν πρίμα για το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου, που αποφάσισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, να πραγματοποιήσει και τις τρείς αλλαγές του, με τους Κλωναρίδη, Δώνη και Ντίνα, να περνάνε στο χορτάρι στη θέση των Καρέλη, Πέτριτς και Πράνιτς.

Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία λεπτά… έπαιζε και με το χρόνο, με τους οπαδούς του στις κερκίδες να φωνάζουν συνθήματα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό που έμενε για τον Παναθηναϊκό, ήταν σκοράρει και ο Μάρκους Μπεργκ, κάτι που κατάφερε με εξαιρετικό πλασέ μετά από την επίσης εξαιρετική κάθετη του Κλωναρίδη στο 91ο.

Έτσι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μετατρέψει σε εύκολο απόγευμα το ματς με τον Πανθρακικό, παραμένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (83’ Ντίνας), Καρέλης (80’ Κλωναρίδης), Πέτριτς (80’ Δώνης), Μπεργκ

Πανθρακικός (Ρόχα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Τζάνης (56’ Ρομέου), Ντιγκινί, Κάσες, Εμπόου, Τσουμάνης (81’ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης (56’ Οκάτσι), Ποτουρίδης.

Πάνος Καραουλάνης

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παναθηναϊκός: Οι δυσκολίες για νέο δανεισμό του Ουναϊ

Παναθηναϊκός: Οι δυσκολίες για νέο δανεισμό του Ουναϊ

Παναθηναϊκός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων για όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων για όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός AKTOR – Προμηθέας LIVE STREAMING

Παναθηναϊκός AKTOR – Προμηθέας LIVE STREAMING

Επιβράβευση για Λέτο: Στην Κηφισιά και του χρόνου!

Επιβράβευση για Λέτο: Στην Κηφισιά και του χρόνου!

Συναγερμός στη ΓΑΔΑ: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο γραφείο του

Συναγερμός στη ΓΑΔΑ: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο γραφείο του

ΜΠΑΜ του Παναθηναϊκού με Φιτζέραλντ!

ΜΠΑΜ του Παναθηναϊκού με Φιτζέραλντ!

Προς Αλ Νασρ ο Αλμέιδα!

Προς Αλ Νασρ ο Αλμέιδα!

Παναθηναϊκός: Πάμε σαν άλλοτε

Παναθηναϊκός: Πάμε σαν άλλοτε

Αποκαλυπτικό βίντεο της έντασης μεταξύ Λεσόρ και οπαδών της ΑΕΚ

Αποκαλυπτικό βίντεο της έντασης μεταξύ Λεσόρ και οπαδών της ΑΕΚ

Χωρίς Γκάμπριελ κόντρα στον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Γκάμπριελ κόντρα στον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

Πυροβολισμοί στην ΓΑΔΑ!

Πυροβολισμοί στην ΓΑΔΑ!

Απίστευτο μεγαλείο στο Σίδνεϊ – Το τριφύλλι φωτίζει τον ουρανό της Αυστραλίας! (Vid)

Απίστευτο μεγαλείο στο Σίδνεϊ – Το τριφύλλι φωτίζει τον ουρανό της Αυστραλίας! (Vid)

Στο αντίο του Ζέκα έδειξε όλες του τις αδυναμίες και οι αλλαγές που επιβάλλονται για τη νέα σεζόν

Στο αντίο του Ζέκα έδειξε όλες του τις αδυναμίες και οι αλλαγές που επιβάλλονται για τη νέα σεζόν

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εντυπωσιακό σόου με drones στο Σίδνεϋ (pics)

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εντυπωσιακό σόου με drones στο Σίδνεϋ (pics)

Οι Άγγλοι διάβασαν τα χείλη του Μαρινάκη – Λέξη προς λέξη όσα… έχωσε στον Νούνο

Οι Άγγλοι διάβασαν τα χείλη του Μαρινάκη – Λέξη προς λέξη όσα… έχωσε στον Νούνο

Παρθενόπουλος για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αυστραλία: «Ο Παναθηναϊκός είναι σύμβολο υπερηφάνειας- Ορόσημο στην παγκόσμια απήχηση του συλλόγου»

Παρθενόπουλος για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αυστραλία: «Ο Παναθηναϊκός είναι σύμβολο υπερηφάνειας- Ορόσημο στην παγκόσμια απήχηση του συλλόγου»

Μετά και το Game 5 του ΠΑΟ: Ποιον βλέπουν οι στοιχηματικές να σηκώνει την Ευρωλίγκα στο Άμπου Ντάμπι

Μετά και το Game 5 του ΠΑΟ: Ποιον βλέπουν οι στοιχηματικές να σηκώνει την Ευρωλίγκα στο Άμπου Ντάμπι

Χαμός με τον Τσιτσιπά – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με αντίπαλο, δείτε βίντεο

Χαμός με τον Τσιτσιπά – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με αντίπαλο, δείτε βίντεο

Παναθηναϊκός: Μεταγραφικά μπαμ στο μπασκετ!

Παναθηναϊκός: Μεταγραφικά μπαμ στο μπασκετ!

Μια αλλοπρόσαλλη σεζόν για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με παρόμοιο τρόπο…

Μια αλλοπρόσαλλη σεζόν για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με παρόμοιο τρόπο…

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ