ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τερψιθέα Γλυφάδας αύριο το μεσημέρι (21/2, 16:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών μπάσκετ.

Επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός μετά και την ήττα του από το Ελληνικό απώλεσε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Πλέον η ομάδα του Πέτρου Πρέκα θέλει ωστόσο τη νίκη απέναντι στην Τερψιθέα, ούτως ώστε να «κλειδώσει» την 2η θέση.

«Σημαντικό παιχνίδι για μας»

Η αρχηγός του «τριφυλλιού», Τούλα Καλέντζου τόνισε σε δηλώσεις της, ότι το επικείμενο ματς είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός απροόπτου θα δώσει την 2η θέση στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Μετά από μια κακή εμφάνιση με το Ελληνικό πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο ματς με την Τερψιθέα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί η νίκη θα μας δώσει λογικά τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους ημιτελικούς».

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής: 

16.00 Αναγέννηση Ν.Ρ. – Πρωτέας Βούλας Μ. Πιτσίλκας, Ξέρας (Βαφείδης) 16.00 Παναθηναϊκός – Τερψιθέα Γλυφάδας Μπούκας, Ζακεστίδης (Ευστρατίου) 16.00 Ολυμπιακός Βόλου – Παναθλητικός Συκεών Παπανικολάου, Κατωτικίδης (Τσιργούλας) 16.00 Ιπποκράτης Κω – ΠΑΟΚ Παυλόπουλος, Ραχιώτης 16.00 Αθηναϊκός – Ελληνικό Αποστολίδης, Γρίβα (Πετρίδης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...