ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Αήττητοι πρωταθλητές οι έφηβοι

Ο Παναθηναϊκός αφού συνέτριψε και τον Ίκαρο Καλλιθέας με 97-61 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Αήττητοι πρωταθλητές οι έφηβοι

Ο Παναθηναϊκός έκανε πέντε στις πέντε νίκες και κατέκτησε με εκκωφαντικές εμφανίσεις το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, δείχνοντας τη σπουδαία δουλειά που γίνονται στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Μετά τον ΠΑΟΚ (76-64), τον Αρίωνα Ξάνθης (87-46), τον Απόλλωνα Πατρών (76-62) και το Ηράκλειο (88-42), ο Παναθηναϊκός συνέτριψε και τον Ίκαρο Καλλιθέας με 97-61 και κατέκτησε πανηγυρικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα.

Οι πράσινοι πραγματοποίησαν μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και με πρωταγωνιστές τους τρεις παίκτες που έχουν παραστάσεις και από την ανδρική ομάδα πήραν με ιδιαίτερη ευκολία τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα ο Λούτζης πέτυχε 26 πόντους, ο Παππαγιάννης 14 πόντους και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος 16. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαραλαμπόπουλος μετά τον χτεσινοβραδινό αγώνα με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ταξίδεψε στην Πτολεμαΐδα για να ενισχύσει το τμήμα.

Δεκάλεπτα: 25-15, 53-33, 74-45, 97-61

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Κασιούμης 2, Λούντζης 26, Κακαργιάς, Μαϊντόμπε 5, Σταύρος 2, Μακρυγιάννης 13, Ιορδάνου, Γκάτζο 11, Παπαδόπουλος, Καμαριανός 7, Παπαγιάννης 14, Χαραλαμπόπουλος 16

Ίκαρος Καλ. (Λιόγας): Ιορδάνογλου 10, Ντουζίδης 13, Πασσαλίδης, Σκουφής 3, Ναούμης 3, Παπαδάκης 9, Τάρλας 10, Βλάχος 3, Σάλεχ, Δορλής 3, Κουρέπης 5, Γιωτάκης 3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ