ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό»

Ο Κώστας Λούδης αμέσως μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό, μίλησε για μία ιστορική στιγμή και υποσχέθηκε πως η ομάδα θα τα δώσει όλα στον αυριανό τελικό.

Λούδης: «Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» οδήγησε την ομάδα στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της και αφού τόνισε πως σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για όλους, έδωσε το σύνθημα για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρόκριση: «Είχαμε πει από την αρχή ότι για εμάς αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος. Είναι ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο. Θέλαμε πολύ τον τελικό. Οποιαδήποτε ομάδα πάει σε FinalFourπάει με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Είναι μια σημαντική μέρα σήμερα. Θα τη γιορτάσουμε όσο μπορούμε, θα ανασυγκροτηθούμε, θα ξεκουραστούμε και θα δώσουμε τα πάντα αύριο».

Για τον ημιτελικό: «Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο ματς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, εξουδετερώσαμε σημαντικούς παίκτες του Υδραϊκού και δώσαμε τον ρυθμό που θέαμα στο ματς. Σκοράραμε στην επίθεση με συνέπεια και ανοίξαμε τη διαφορά».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.