ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενότητα για την επίτευξη των στόχων»

Το τρίπτυχο της επιτυχίας προκειμένου να κατακτήσει ο Παναθηναϊκούς τους εγχώριους στόχους του, είναι η ενότητα, διοίκησης-αγωνιστικού τμήματος-φιλάθλων, σύμφωνα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Ενότητα για την επίτευξη των στόχων» | panathinaikos24.gr

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προχώρησε σε μία δήλωση, αμέσως μετά τη λήξη του Δ.Σ. όπου μεταξύ άλλων τόνισε, πως η πικρία του κόσμου είναι κατανοητή, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την συμπαράσταση προς την ομάδα.

Το τρικ του Γιοβάνοβιτς που εξαφάνισε τον Ολυμπιακό
Το τρικ του Γιοβάνοβιτς που εξαφάνισε τον Ολυμπιακό 2.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος καταδίκασε κάποιες συμπεριφορές, οι οποίες τόνισε πως δεν συνάδουν με τις αρχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Είναι απολύτως κατανοητή η δυσαρέσκεια και η πικρία του φίλαθλου κόσμου του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παρά ταύτα προϋπόθεση για την κατάκτηση των εγχώριων στόχων μας, είναι η ενότητα διοίκησης– ποδοσφαιρικού τμήματος – φιλάθλων.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας για την αμέριστη συμπαράστασή της και να δείξουμε τη δέουσα αποφασιστικότητα για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος. Παράλληλα, όμως, οφείλουμε να καταδικάσουμε τις πειθαρχικώς ελεγκτέες συμπεριφορές μερίδας φιλάθλων στο χθεσινό αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τη σταθερή και αποδεδειγμένη αρχή της ΠΑΕ να δίνει τους αγώνες της -εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων- μέσα από το ισχύον εγχώριο και ευρωπαϊκό πλαίσιο κανόνων ποδοσφαίρου».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close