Παρασκήνια

Ο κομάντο Δελφάκης και ο… «15αρης» Φλώτσιος

Ο κομάντο Δελφάκης και ο… «15αρης» Φλώτσιος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή, τον Πλατανιά με τον διαιτητή Δελφάκη να ορίζεται να διευθύνει το ματς, φέρνοντας μνήμες από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και τους περίφημους… «ελεύθερους σκοπευτές».

Ποιος ξεχνάει τα 23 φάουλ κατά του Παναθηναϊκού, ο οποίος σημειωτέον είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας (και 10 υπέρ των «πράσινων). Η διαιτησία του είχε προκαλέσει την οργή του Γιάννη Αναστασίου και του κόσμου της ομάδας, ενώ στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πράσινων», έκανε λόγο για… ελεύθερους σκοπευτές και Ουκρανία, κάτι που το πλήρωσε μετά…

Ωστόσο ο ορισμός του Δελφάκη, είναι μόνο το… κερασάκι στην τούρτα, καθώς ο παρατηρητής που ορίστηκε για το ματς, κ. Φλώτσιος, ο οποίος είναι το «δεξί χέρι» του Βαγγέλη Τοπολιάτη, προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας και αντιπροέδρου-εδώ και λίγο καιρό- της ΕΠΟ.

Το… σκάνδαλο, διότι περί σκναδάλου πρόκειται, έγκειται στο γεγονός, πως ο κ. Φλώτσιος, δεν ήταν ποτέ διαιτητής (άρα πως μπορεί να είναι παρατηρητής διαιτησίας…), αλλά μόνο βοηθός.

Πέραν αυτού όμως, υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα που προκύπτει, καθώς φημολογείται πως για αυτόν άλλαξε και ο κανονισμός, για να μπορεί κάποιος να γίνει παρατηρητής, έχοντας διατελέσει μόνο βοηθός!

Διότι, μέχρι πρότινος, για να μπορέσει κάποιος να γίνει παρατηρητής, έπρεπε να έχει τουλάχιστον 17 ματς στην πρώτη κατηγορία, ενώ τώρα μπορεί με 15, με τον κ. Φλώτσιο να είναι ο μόνος που έχει πιάσει τον νέο αριθμό… Τα συμπεράσματα δικά σας…

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ