ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι»!

Να βρίσκονται σε... ετοιμότητα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς -όπως τους ενημέρωσε- θα μπερδέψει την τακτική ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, προκειμένου να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση των πλάνων του!

Αναστασίου: «Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι»!

Να βρίσκονται άπαντες στην… τσίτα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννης Αναστασίου, ενόψει και της εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Έλληνας προπονητής των  «πρασίνων» κατά τη διάρκεια της σημερινής (1/10) προπόνησης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές τους, πως θα… μπερδέψει την τακτική, προκειμένου να μη βγουν στη δημοσιότητα τα πλάνα του ενόψει τους ματς με τους Ακρίτες.

Μάλιστα, προέτρεψε τους παίκτες του να είναι άπαντες στην… τσίτα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «από τη στιγμή που ό,τι γίνεται και ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνει προς τα έξω και γράφεται, θα μπερδέψω τα πρόσωπα γιατί δεν θέλω ο αντίπαλος να έχει εικόνα για το πλάνο που έχω στο μυαλό μου»,  και συνέχισε: «Δεν θα σας δείξω τίποτα, αλλά θέλω να είστε όλοι έτοιμοι! Ξέρετε ότι μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς, πρέπει να έχετε όλοι σας τη μέγιστη συγκέντρωση γιατί μας περιμένει μία μεγάλη μάχη».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.