Η ακραία του Παναθηναϊκού πέτυχε 11 πόντους στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό και η παρουσία της ήταν καθοριστική για τη νίκη. Η Μαρία Νομικού ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, προσθέτοντας πως η παρουσία του ήταν σημαντική, ιδιαίτεραη όταν ο Πανναξιακός μείωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Νομικού στο Panathinaikos24.gr:

 Για το 4 στα 4 και τη νίκη επί του Πανναξιακού: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην ψυχραιμία μας και στα λάθη μας. Η επικράτηση με 3-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για πρώτο ντέρμπι και μας δείχνει πολλά πράγματα κυρίως για το δικό μας το παιχνίδι. Εμείς προχωράμε με υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους επιτύχουμε».

Για την συμπαράσταση του κόσμου: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει συνέχεια το παρών και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας, μας στηρίζουν, θέλουμε να φωνάζουνε για μας. Μας δίνουνε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Παραδείγματος χάρη στο χαμένο σετ σήμερα μας βοήθησε να ανέβουμε ψυχολογικά». 12226584_1044280215592006_733359372_n

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Εντάξει τα παιχνίδια που ακολουθούνε  είναι ντέρμπι. Σ’ αυτή τη φάση πρέπει εμείς σαν ομάδα να περιορίσουμε τα λάθη μας και μετά να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας. Αυτός είναι και ο στόχος μας να είμαστε  σ΄ένα πολύ καλό επίπεδο και να μην κάνουμε λάθη.

Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτερες και οι νίκες θα έρχονται πιο εύκολα. Την ίδια στιγμή δενόμαστε όλο και πιο πολύ σαν ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα χουμε μεγάλα προβλήματα. Σήμερα χάσαμε λίγο την ψυχραιμία μας και έγινε το 3-1 αλλά πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτερες και θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας.»  

 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου