CREATE IMAGE Μπάσκετ

Επιστροφή και προπόνηση

Επιστροφή και προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (08/04), με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να πηγαίνουν απ' ευθείας στο ΟΑΚΑ για προπόνηση.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καθόλου χρόνο για ξεκούραση με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να τρέχουν και μετά την άφιξή τους στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, πήγαν κατευθείαν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (09/04, 17:00) με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Στην προπόνηση ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μέτρησε και μια απουσία, αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι και να τίθενται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Την αναμέτρηση του Σαββάτου, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μόνο φίλοι των γηπεδούχων, καθώς όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, δεν θα διαθέσει εισιτήρια στο κοινό της, εξαιτίας της απαγόρευσης των οργανωμένων μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW