ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα του Μποχωρίδη για τα προβλήματα εθισμού (Pic)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, κάνοντας μια ανάρτηση στο instagram, για το θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων, "Αυτογνωσία".

Μήνυμα του Μποχωρίδη για τα προβλήματα εθισμού (Pic)

Ο άσος του Παναθηναϊκού Superfoods, προχώρησε σε μια ανάρτηση με ιδιαίτερο νόημα, ποστάροντας για το θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων, “Αυτογνωσία”.

«Ακολουθήστε και στηρίξτε και εσείς το θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων “Αυτογνωσία”. Μπορεί να σωθεί μια ζωή. Στηρίζουμε αυτή την καμπάνια ενημέρωσης για προβλήματα εθισμού “Πες μας την δική σου ιστορία”», ήταν το μήνυμα του γκαρντ των «πράσινων».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθηστε και στηρίξτε και εσεις το θεραπευτικο κέντρο εξαρτημένων "Αυτογνωσία" @aytognosia_apexartisi_ Μπορεί να σωθεί μια ζωή. Στηριζουμε αυτή την καμπάνια ενημέρωσης για προβλήματα εθισμού "Πες μας την δική σου ιστορία" www.aytognosia.com

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Bochoridis (@lefbo7) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.