ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανένα θέμα με Ενεβόλντσεν

O Δανός εξτρέμ παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα, ωστόσο η περίπτωση του δεν απασχολεί τους «πράσινους».

Κανένα θέμα με Ενεβόλντσεν

Δεν τίθεται ζήτημα ενδιαφέροντος από πλευράς Παναθηναϊκού για τον Τόμας Ενεβόλντσεν, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο 29χρονος Δανός ποδοσφαιριστής, ανέφερε μέσω δηλώσεών του ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα για την απόκτησή του (δίχως να την κατονομάσει), αλλά απ’ ότι φαίνεται η υπόθεση δεν αφορά τους «πράσινους», τους οποίους δεν απασχολεί η περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.