ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πόλο: Πρωταθλητές οι μίνι Παίδες, νίκησαν 13-6 τον Ολυμπιακό στον τελικό!

Παίδες σαν... μεγάλοι άντρες, επικράτησαν του Ολυμπιακού στο ματς της χρονιάς και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος!

Πόλο: Πρωταθλητές οι μίνι Παίδες, νίκησαν 13-6 τον Ολυμπιακό στον τελικό!

Πρωταθλητής Ελλάδος στους μίνι Παίδες του Πόλο αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 13-6 του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη σήμερα στο κολυμβητήριο του Γέρακα και απέδειξαν πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης, η στόφα και η ψυχή του πρωταθλητή παραμένει αναλλοίωτη!

Το «τριφύλλι» πήρε από νωρίς το προβάδισμα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +1 (2-1) και εν συνεχεία αύξησε τη διαφορά, φτάνοντας έως το τελικό 13-6.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To ρόστερ του Παναθηναϊκού: Βασιλάκης, Πασκάρου, Μαθιόπουλος, Λούκος, Δευτεραίος, Μπιτσάκος, Νταφούλης, Χελάς, Κορούπης, Παναγιώτη, Σκινίτης, Καναλοπίτης, Δεδούσης, Ονόπας, Αποστολάκος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...