ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος και τυπικά η χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό

Οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου ξεκαθάρισαν στον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι δεν υπάρχει πρόθεση χρηματοδότησης του συλλόγου από εδώ και στο εξής.

Τέλος και τυπικά η χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό

Όπως έγινε γνωστό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά της ΠΑΕ αλλά και το τι προτίθεται να κάνει ο «mr ΣΚΑΪ» από εδώ και στο εξής.

Η απάντηση που έλαβε ο Εβρίτης τεχνικός από τους συνεργάτες του Αλαφούζου ήταν ξεκάθαρη. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα σταματήσει την χρηματοδότηση της ΠΑΕ, γεγονός που διαφαινόταν άλλωστε από την ανακοίνωσή του την περασμένη Πέμπτη.

Πρακτικά, το γεγονός αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Αλαφούζου για την αποπληρωμή των άμεσων υποχρεώσεων της ομάδας, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις προγραμματισμένες δόσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, τα χρωστούμενα σε πρώην «πράσινους» ποδοσφαιριστές αλλά και συλλόγους.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απόφαση αυτή από πλευράς Αλαφούζου οδηγεί τον Παναθηναϊκό στα «νύχια» της UEFA, καθώς ο σύλλογος δεν πρόκειται να καταφέρει να βρει, μεταξύ άλλων, το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ που απαιτείται μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη και εν τέλει να αποφύγει να μπει σε καθεστώς επιτήρησης από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...