ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης Τελάντερ

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, με τον Παναθηναϊκό να ελπίζει σε συνεννόηση, ώστε να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών.

Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης Τελάντερ

Η προσφυγή του Ράσμους Τελάντερ περνά σήμερα υπό εξέταση και στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» προκειμένου να έρθουν σε νέα συνεννόηση με την πλευρά του Δανού.

Οι «πράσινοι» δεν τήρησαν την καταβολή του ποσού που είχε συμφωνήσει με τον Δανό ως διακανονισμό και μοιραία αντιμετωπίζουν μέχρι και το φάσμα της ποινής της αφαίρεσης βαθμών.

Αυτό που θα προσπαθήσει το «τριφύλλι» είναι να έρθει σε συνεννόηση με την πλευρά Τελάντερ για νέα αναβολή της υπόθεσης, ώστε να μην υποστεί ο σύλλογος την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταβάλλει μόλις 12 από τις 46.000 της δόσης του Δανού αμυντικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...