ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρέσινγκ» Νταμπίζα σε Λουντ: «Θέλουμε να μείνεις»

Αυξάνει την πίεση προς την πλευρά του Φινλανδού μέσου ο Νταμπίζας, προσπαθώντας να πετύχει συμφωνία παραμονής στον Παναθηναϊκό.

«Πρέσινγκ» Νταμπίζα σε Λουντ: «Θέλουμε να μείνεις» | panathinaikos24.gr

Η υπόθεση του Χρήστου Δώνη θεωρείται ολοκληρωμένη, καθώς ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε προφορικά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Εφ’ όσον διευθετήθηκε αυτό το ζήτημα, οι «πράσινοι» στρέφονται εξ ολοκλήρου προς την περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ.

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου
Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου 4.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φινλανδός μέσος ήταν σίγουρα προς αποχώρηση τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο οι παρεμβάσεις του Νταμπίζα φέρεται να έχουν αλλάξει σχετικά το κλίμα. Ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε επαφή με τον Λουντ και εντείνει τις προσπάθειές του ώστε να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Αφ’ ενός, ο Νταμπίζας έχει ως διαπραγματευτικό «όπλο» την καλή σχέση του με τον μάνατζερ του Φινλανδού, ενώ παράλληλα ο ίδιος προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή ότι θα αλλάξουν αρκετά από τη νέα σεζόν στην ομάδα. Παράλληλα, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να προσφέρουν ανεβασμένο συμβόλαιο στον Λουντ, ο οποίος λάμβανε ως τώρα 150.000 ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νταμπίζας προσπαθεί συνεχώς να δώσει στον Λουντ να καταλάβει ότι η ομάδα τον χρειάζεται: «Σε θέλουμε στην ομάδα, είσαι από τους παλιούς παίκτες θα είσαι αρχηγός τη νέα περίοδο. Όσον αφορά τις πληρωμές σας δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που υπήρχαν την προηγούμενη χρόνια. Σε πιστεύουμε και θέλουμε να μείνεις», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου
Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου 4.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close