ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωράει για φορ, αξιολογούνται οι νέοι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση απόκτησης του πρώτου «πακέτου» ποδοσφαιριστών, με τους υπάρχοντες νεαρούς του ρόστερ να αξιολογούνται από τον Δώνη.

Προχωράει για φορ, αξιολογούνται οι νέοι

Οι «πράσινοι» απέχουν κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα από την προγραμματισμένη αναχώρηση για το Τίλμπουργκ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με τον Γιώργο Δώνη να αναμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του σέντερ φορ.

Το τέλος της περασμένης σεζόν άφησε το τριφύλλι με περιορισμένες έως ελάχιστες λύσεις στη γραμμή κρούσης, γεγονός που προσπαθεί να… διορθωθεί αυτήν την περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε τροχιά ολοκλήρωσης των μεταγραφών δύο νεαρών άσων, του Αργύρη Καμπετσή και του Μαρκ Σιφναίου. Ευχής έργον για τον Δώνη θα ήταν να υπάρξει -το συντομότερο δυνατό- θετικό φινάλε στις δύο υποθέσεις, ώστε έστω ένας -ή και οι δύο ποδοσφαιριστές- να ακολουθήσουν τους υπόλοιπους στο Τίλμπουργκ.

Ο Καμπετσής και πιθανότατα ο Σιφναίος (ο οποίος έχει στα χέρια του την πρόταση των πρασίνων και την επεξεργάζεται με τον ατζέντη του) θα αποτελέσουν το πρώτο «πακέτο» ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης, καθώς στον Παναθηναϊκό στοχεύουν στην εύρεση μιας ποιοτικής και παράλληλα οικονομικά προσβάσιμης λύσης ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών. Κάτι που δεν θα συμβεί άμεσα, με τους «πράσινους» να εξετάζουν προσεκτικά τις διαθέσιμες επιλογές.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης επεξεργάζεται τις διαθέσιμες λύσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ήδη στο «πράσινο» ρόστερ, θέλοντας να έχει μια πρώτη εικόνα σχετικά με το ποιους θα πάρει μαζί του στην Ολλανδία και κυρίως σε ποιους θα βασιστεί κατά τη διάρκεια της απαιτητικής και δύσκολης σεζόν που έρχεται. Ο Έλληνας τεχνικός παρατηρεί συνεχώς τις επιδόσεις των νεαρών στις προπονήσεις, προσπαθώντας να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, με την τελική διαλογή να λαμβάνει χώρα μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.