ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κοιτάει» Αθανασιάδη ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας ο Στέφανος Αθανασίαδης βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

«Κοιτάει» Αθανασιάδη ο Παναθηναϊκός!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Μακάμπι Χάιφα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Livesport», ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες οι «πράσινοι» θα «σπαταλήσουν» την μία μεταγραφή άνω των 23, που τους επιτρέπεται,για να πάρουν επιθετικό.

Για την ακρίβεια το δημοσίευμα αναφέρει:  «Ο Αθανασιάδης έχει υψηλές αποδοχές στη Μακάμπι, αλλά παίρνοντας την αποζημίωση του και με το κίνητρο να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο με τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να συμφωνήσει με λιγότερα χρήματα. Ο διεθνής στράικερ δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Δώνης, αλλά συγκεντρώνει αρκετά πλεονεκτήματα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.