ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Δώνης: «Θα διοθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να... εκπαιδεύσει τους ποδοσφαιριστές του.

Γιώργος Δώνης: «Θα διοθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι υπάρχει χρόνος για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ντεν Χάαγκ:

«Γενικώς το ο συμπέρασμα, όχι μόνο από το αποψινό φιλικό, αλλά γενικά από την προετοιμασία, είναι ότι όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους, θέλουν την εκπαίδευσή τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θα συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τους παίκτες μας και θα πρέπει μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεών μας να βελτιώσουμε τα λάθη μας έτσι ώστε να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εχουμε το χρόνο για να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας και να εξελιχθούν κατάλληλα. Βλέπουμε ότι υπάρχουν θετικά πράγματα και πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω.

Τα συμπεράσματά μας είναι πιο πολύ τακτικά, δεν αφορούν τόσο στο αποτέλεσμα, γιατί θεωρώ ότι όταν θα υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος στα επίσημα παιχνίδια, οι ομάδες σε αρκετά πράγματα διαφοροποιούνται. Απλώς υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποια γκολ που δεχόμαστε να βλέπουμε τι λάθη κάνουμε για να τα διορθώνουμε».

Γιώργος Δώνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...