ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πάμε για τη νίκη, ευχαριστούμε τους οπαδούς

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24.gr για το ματς με την Κηφισιά, τη στήριξη των οπαδών και τη σχέση που χτίζεται μεταξύ κόσμου και ομάδας.

Πάμε για τη νίκη, ευχαριστούμε τους οπαδούς

Γεια σας!

Την τελευταία φορά, όλη η ομάδα απέδωσε πολύ καλά. Είχαμε συγκέντρωση από την αρχή και δείξαμε στους αντιπάλους μας ότι θα ήμασταν έξτρα ανταγωνιστικοί από τον πρώτο πόντο. Κάτι εξόχως σημαντικό, γιατί όταν μπαίνεις «αγριεμένος» για τη νίκη, τότε η απόδοσή σου αυτόματα ανεβαίνει επίπεδο.

Συνολικά, όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα. Λίγοι περίμεναν να είμαστε κοντά στην πρώτη τριάδα, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας δείξαμε την ποιότητά μας. Ωστόσο η καλή βαθμολογική μας θέση δεν θα πρέπει να μας πάρει τα μυαλά, καθώς είναι απαραίτητο να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Εξάλλου, βρισκόμαστε ακόμη στα μισά της σεζόν και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε ψηλά, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις. Μπροστά μας έχουμε αρκετά ματς, τα οποία πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά και να τα αντιμετωπίζουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε οι πιθανότητες μας είναι αρκετές για μια καλή θέση στην τριάδα, όμως -και πάλι-, έχουμε δρόμο μπροστά μας και αρκετή δουλειά να κάνουμε.

Πλέον έχουμε μπροστά μας το ματς με την Κηφισιά, το τελευταίο παιχνίδι του 2018. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Αν τους δώσουμε χώρο και δικαίωμα τότε μπορεί να το πληρώσουμε. Φυσικά και γνωρίζουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και στο παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και στους οπαδούς μας. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για τη σχέση που χτίζεται μεταξύ των οπαδών και της ομάδας. Όπως είχα γράψει και στα πρώτα μου blog, είχα φροντίσει να μάθω όσο περισσότερα γίνεται για τους οπαδούς και θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός, δημιουργούνται όλο και πιο δυνατά συναισθήματα μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκτιμώ αφάνταστα το γεγονός πως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε εκτός, έχουμε αρκετό κόσμο στην εξέδρα να φωνάζει υπέρ μας και να μας στηρίζει. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί, ούτε σε χώρες όπως η Αργεντινή και η Πολωνία όπου είχα παίξει στο παρελθόν. Όταν βλέπουμε αυτή τη στήριξη, τότε και εμείς παίρνουμε δύναμη για να αποδώσουμε ακόμη καλύτερα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.