ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πάμε για τη νίκη, ευχαριστούμε τους οπαδούς

Ο Άξελ Γιάκομπσεν γράφει στο Panathinaikos24.gr για το ματς με την Κηφισιά, τη στήριξη των οπαδών και τη σχέση που χτίζεται μεταξύ κόσμου και ομάδας.

Πάμε για τη νίκη, ευχαριστούμε τους οπαδούς | panathinaikos24.gr

Γεια σας!

Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη
Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη 507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την τελευταία φορά, όλη η ομάδα απέδωσε πολύ καλά. Είχαμε συγκέντρωση από την αρχή και δείξαμε στους αντιπάλους μας ότι θα ήμασταν έξτρα ανταγωνιστικοί από τον πρώτο πόντο. Κάτι εξόχως σημαντικό, γιατί όταν μπαίνεις «αγριεμένος» για τη νίκη, τότε η απόδοσή σου αυτόματα ανεβαίνει επίπεδο.

Συνολικά, όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα. Λίγοι περίμεναν να είμαστε κοντά στην πρώτη τριάδα, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας δείξαμε την ποιότητά μας. Ωστόσο η καλή βαθμολογική μας θέση δεν θα πρέπει να μας πάρει τα μυαλά, καθώς είναι απαραίτητο να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Εξάλλου, βρισκόμαστε ακόμη στα μισά της σεζόν και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να τερματίσουμε ψηλά, αλλά είναι ακόμη νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις. Μπροστά μας έχουμε αρκετά ματς, τα οποία πρέπει να τα βλέπουμε ξεχωριστά και να τα αντιμετωπίζουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε οι πιθανότητες μας είναι αρκετές για μια καλή θέση στην τριάδα, όμως -και πάλι-, έχουμε δρόμο μπροστά μας και αρκετή δουλειά να κάνουμε.

Πλέον έχουμε μπροστά μας το ματς με την Κηφισιά, το τελευταίο παιχνίδι του 2018. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Αν τους δώσουμε χώρο και δικαίωμα τότε μπορεί να το πληρώσουμε. Φυσικά και γνωρίζουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε και στο παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ και στους οπαδούς μας. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για τη σχέση που χτίζεται μεταξύ των οπαδών και της ομάδας. Όπως είχα γράψει και στα πρώτα μου blog, είχα φροντίσει να μάθω όσο περισσότερα γίνεται για τους οπαδούς και θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός, δημιουργούνται όλο και πιο δυνατά συναισθήματα μεταξύ των δύο πλευρών.

Εκτιμώ αφάνταστα το γεγονός πως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε εκτός, έχουμε αρκετό κόσμο στην εξέδρα να φωνάζει υπέρ μας και να μας στηρίζει. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί, ούτε σε χώρες όπως η Αργεντινή και η Πολωνία όπου είχα παίξει στο παρελθόν. Όταν βλέπουμε αυτή τη στήριξη, τότε και εμείς παίρνουμε δύναμη για να αποδώσουμε ακόμη καλύτερα!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close