ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιατί καθυστερεί η μεταγραφή Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, ωστόσο υπάρχει θέμα με την Ουντινέζε.

Γιατί καθυστερεί η μεταγραφή Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό

Ο Πάνος Αρμενάκας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό εδώ και μέρες, με τους «πράσινους» να αναμένουν την άφιξή του στην Ελλάδα και την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, καθώς υπάρχει κόλλημα με την Ουντινέζε, η οποία αξιώνει ένα ποσό για τα τροφεία του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τη LiveSport, οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να δώσουν αυτά τα χρήματα, καθώς ο Νταμπίζας δεν είχε προϋπολογίσει το ποσό. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αρμενάκας δεν έχει μπει ακόμη στα πλάνα του Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic)
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε το teaser της νέας φανέλας που είναι εντυπωσιακή (pic) 6.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.