ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματς με ιδιαίτερη αξία και δυναμική!

Η Ρούλα Μούλη γράφει στο Panathinaikos24.gr για το ματς κόντρα στον Πελασγό, το οποίο συμπίπτει με τα 111ά γενέθλια του συλλόγου.

Ματς με ιδιαίτερη αξία και δυναμική!

Καλησπέρα σας!

Σας γράφω μετά από το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είχαμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Αμύντα, μία ομάδα που δεν σταματά να παλεύει για τους στόχους της μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμείς πάντως, κάναμε όλα όσα έπρεπε και με οδηγό την άμυνα μας καταφέραμε να φύγουμε νικήτριες με μία σχετική άνεση.

Την Κυριακή μπαίνουμε δυναμικά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αντίπαλός μας είναι η ομάδα του Πελασγού, την οποία θα υποδεχθούμε στην έδρα μας. Μπορεί ο Πελασγός να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο εμείς οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένες στον στόχο μας.  Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, ενώ παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και αρκετά νέα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στα επόμενα ματς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι της Κυριακής αποκτά άλλη αξία και δυναμική για εμάς, πέραν της νίκης που οφείλουμε να κατακτήσουμε. Την ίδια ημέρα, ο σύλλογος μας κλείνει 111 χρόνια ζωής και αυτό το γεγονός από μόνο του μας δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Η παρουσία των οπαδών μας δεν θα τιμήσει μόνο εμάς, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Γι αυτό και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 14:30 στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», ώστε να γιορτάσουμε μαζί ακόμη μία νίκη, μαζί με τα γενέθλια του Παναθηναϊκού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.