ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Φίνο… πέρασμα!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-3 σετ (14-25, 19-25, 18-25) πήρε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην Μεσσαρά του Ηρακλείου κόντρα στον τοπικό ΓΑΣ.

Βόλεϊ: Φίνο… πέρασμα!

Οι «πράσινες» πήραν ένα ακόμα τρίποντο σε ένα ματς που ο Σύλλογος είχε τη συμπαράσταση περισσοτέρων από 50 οπαδών του, οι οποίοι μάλιστα είχαν αναρτήσει και ένα πανό για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο που έγραφε «Θανάσης και Παύλος αθάνατοι άνθρωποι απλοί που έκαναν την ζωή μας πιο ρομαντική».

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής του ΠΑΟ Κυριάκος Καμπερίδης τόνισε «Καταρχήν συλλυπητήρια για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου. Σήμερα πιάσαμε μια σχετικά καλή απόδοση, είχαμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας και διασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι οφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...