ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΡΤ… τέλος: Ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές η Νέα Δημοκρατία

Τα αποκάλυψε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του πριν από έναν χρόνο περίπου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. «Την ΕΡΤ όπως είναι σήμερα να την ξεχάσουμε» είχε πει.

ΕΡΤ... τέλος: Ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές η Νέα Δημοκρατία

Τα αποκάλυψε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του πριν από έναν χρόνο περίπου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης. «Την ΕΡΤ όπως είναι σήμερα να την ξεχάσουμε» είχε πει.

Και συνέχισε: «Η χώρα χρειάζεται δημόσια τηλεόραση, αλλά όχι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας. Το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό και θα προσαρμοστεί σε αυτόν τον προϋπολογισμό. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό. Αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ είναι θλιβερό και απαράδεκτο».

Επομένως να περιμένουμε μετακινήσεις υπαλλήλων (μια και απολύσεις δεν μπορούν να γίνουν), λιγότερα κανάλια και ραδιόφωνα, λιγότερες υπηρεσίες από την ΕΡΤ, μία Δημόσια Ραδιοτηλεόραση σαφώς συρρικνωμένη. Οπως ήταν η αλήστου μνήμης ΝΕΡΙΤ αν θυμάστε. Κάποιοι θα φρικάρουν στην ιδέα, κάποιοι ωστόσο θα χαίρονται με την εξέλιξη και θα λένε επιτέλους.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...