ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό η Πούλινς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Μόργκαν Πούλινς.

Στον Παναθηναϊκό η Πούλινς

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αμερικανίδα φόργουορντ Μόργκαν Πούλινς (1.85μ.) στο τμήμα μπάσκετ γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη που δυναμώνει το συγκεκριμένο ιστορικό τμήμα του Συλλόγου με απώτερο στόχο να επανέλθει σταδιακά εκεί που αξίζει, στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πούλινς πέρυσι είχε 14,3 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της 26χρονης αθλήτριας έχει ως εξής:

2014-15 Σεντ Μέρις (NCAA 2)

2015-2016 Αισβόγκελ Φράιμπουργκ (Γερμανία)

2016 Βιμπελίν Βέτο (Φινλανδία)

2017 Μακίνον Κούγκαρς (Αυστραλία)

2017-2018 Χόστερτ (Λουξεμβούργο)

2018-2019 Κιμπίρκστις Βίλνιους (Λιθουανία)

Σε δήλωση της στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ΑΟ η Πούλινς ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην πράσινη οικογένεια του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να έρθω να παίξω με την ομάδα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.