ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 94-76 : Βγάζει γούστα ο νέος Παναθηναϊκός!

Ο Τζίμερ Φριντέτ έδωσε... παράσταση για σουτέρ στην Πάτρα (31 πόντους, 5 τρίποντα) και με άξιους συμπαραστάτες τους Τζόνσον και Τόμας, οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε φιλική νίκη με 94-76 επί της Ούνικς Καζάν.

Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν 94-76 : Βγάζει γούστα ο νέος Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν έκανε την πρώτη του -ανεπίσημη- παρουσία μπροστά σε κοινό. Οι Ρώσοι εκμεταλλεύτηκαν το μουδιασμένο “πράσινο” ξεκίνημα (4-14, 3′), αλλά με την είσοδο του Φριντέτ και την ποαρυσία του πλάι στον Τζόνσον, τα πάντα έγιναν… πιο εύκολα. Η Τζιμερμάνια άρχισε στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Αμερικανό μπομπέρ να σημειώνει 11 πόντους με τρία τρίποντα, φέρνοντας τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού (35-25, 10′).

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε εντολή να αξιοποιηθεί περισσότερο ο Μπεντίλ, με τον Γκανέζο σέντερ να παίρνει τις ευκαιρίες του. Μέχρι τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου, ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει τον έλεγχο του ματς, διατηρώντας διαφορά άνω των δέκα πόντων. Όμως, η Ούνικς απέδειξε ότι είναι επικίνδυνη και με μπροστάρη τον ΜακΚόλουμ, κατάφερε να “ψαλιδίσει” στο μισό την απόσταση από τους πράσινους, κλείνοντας το ημίχρονο στο -5 (51-46).

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σε αρκετά σημεία του πρώτου μέρους τις δυνατότητές του στην επίθεση, προσφέροντας σκορ και θέαμα. Οι δύο NBAers, Φριντέτ (18π) και Τζόνσον (14π) είχαν μπει πολύ “ζεστά” στο ματς.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, σε ένα ματς προετοιμασίας δεν είναι δυνατό να διατηρηθεί ο ίδιος ρυθμός για πολλή ώρα. Από τη μία πλευρά, η ομάδα που βρίσκεται σε φάση “μονταρίσματος”, ενώ από την άλλη, ο Αργύρης Πεδουλάκης, που δοκίμασε αρκετά σχήματα, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε ορισμένα “νεκρά διαστήματα” στην επίθεση, δίχως ωστόσο να χαθεί το προβάδισμα (69-61, 30′).

Όταν ο Τζίμερ Φριντέτ έδειξε προσωρινά να “κρυώνει”, ανέλαβαν δράση οι Ταιρίς Ράις, που ήταν φανερά ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος έδειξε ότι και φέτος θα είναι σταθερός πόλος στην πράσινη επίθεση. Ο Τόμας με τις προσπάθειές του έγινε δεύτερος σκόρερ της ομάδας, παραδίδοντας τη σκυτάλη ξανά στον Φριντέτ που άνοιξε τη διαφορά και έδωσε τη φιλική νίκη στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...