ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Λεκαβίτσιους συγκρίνει Πασκουάλ, Πιτίνο και Γιασικεβίτσιους

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του «Λέκα» σε λιθουανική ιστοσελίδα

Ο Λεκαβίτσιους συγκρίνει Πασκουάλ, Πιτίνο και Γιασικεβίτσιους

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στον λιθουανικό Τύπο εν όψει της αποψινής αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ των Τσάβι Πασκουάλ και Ρικ Πιτίνο, που είχε στην Αθήνα, αλλά και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που είναι προπονητής του στο Κάουνας.

Αναλυτικά, ο βραχύσωμος γκαρντ μίλησε για:

-την συνεργασία με τον Πασκουάλ: «Ο κ. Πασκουάλ έδινε πολλή έμφαση στην τακτική. Ήταν πολύ καλός στην προετοιμασία της ομάδας πριν τον αγώνα. Με τον Ρικ Πιτίνο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Λιγότερη τακτική και περισσότερη ελευθερία στους παίκτες. Ήταν δύο διαφορετικοί προπονητές. Ο κ. Πασκουάλ είχε περισσότερη τακτική και από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους».

-τον Πιτίνο: «Είναι πολύ καλός στο να σου δίνει ώθηση με τις ομιλίες του. Πριν τους αγώνες πάντα μας έλεγε μια ιστορία ή κάτι τέτοιο. Κάποιες φορές ήταν και κάτι αστείο. Το στυλ του άρεσε περισσότερο στους Αμερικανούς παίκτες. Η ελευθερία στο παιχνίδι ήταν κάτι που τους ταίριαζε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
-τον Γιασικεβίτσιους: «Η μεγαλύτερη επιτυχία της Ζαλγκίρις είναι που κράτησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο Κάουνας. Όλα κινούνται γύρω του στην ομάδα. Μου έλειψε η συνεργασία μαζί του. Ο κ. Πασκουάλ ήταν σκληρός, αλλά όχι όσο ο Σάρας».

-τον ρόλο του στην Ζαλγκίρις: «Θέλω να πάρω όσα περισσότερα λεπτά μπορώ. Μου έλειψε αυτός ο ρόλος. Στον Παναθηναϊκό είχε λίγο χρόνο και ελπίζω τώρα να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή».

-το μέλλον του μιας και έχει υπογράψει για 1+1 χρόνια: «Αν κάνουμε μια καλή σεζόν, θα εξετάσω τις επιλογές μου και θα δούμε. Μου άρεσε η επιστροφή στην Ζαλγκίρις. Αν είναι να μείνω περισσότερο, θα είναι ωραία».

-το αν έχει αλλάξει το παιχνίδι του μετά από μια διετία στον Παναθηναϊκό: «Δεν πιστεύω πως έχω αλλάξει πολύ μπασκετικά. Ίσως να πήρα κάποια πράγματα από τους προπονητές και τον Νικ Καλάθη, ίσως να βελτιώθηκα στο διάβασμα του παιχνιδιού. Θα δούμε στην πορεία της χρονιάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.