ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται το Liga TV κόντρα στη Nova του Μαρινάκη!

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαίδης στο Αθλητικό Μετρόπολις έχουν ξεκινήσει οι επαφές των ομάδων για να “απαντήσουν” στην αγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Έρχεται το Liga TV κόντρα στη Nova του Μαρινάκη!

Η αγορά του συνδρομητικού από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού είναι προ των πυλών και όπως αποκαλύφθηκε, σήμερα κιόλας υπάρχει επαφή ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για να συζητηθεί το ενδεχόμενο για να δημιουργηθεί το Liga TV, ως απάντηση στην είσοδο του Μαρινάκη στη NOVA.

To σχέδιο φέρεται να είναι σε εμβριακό στάδιο, συμπεριλαμβάνει την προσέγγιση των μικρών, που ψάχνουν κι αυτοί μια λύση και φυσικά στοχεύει στο να μην εξαρτώνται οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας από τον ιδιοκτήτη του ιδιοκτήτη.

Σ΄ αυτό το φιλόδοξο σχέδιο του διαδικτυακού Liga TV, κομβικό ρόλο θα παίξει ο ΠΑΟΚ, που έχει την τεχνογνωσια, με το PAOK TV που δημιούργησε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: thessports.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.