ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες θα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα σωστά»

Στην έλλειψη πολλών βασικών πραγμάτων στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας μετά την ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ.

Βόβορας: «Για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες θα πρέπει να κάνει πολλά πράγματα σωστά»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο, μιλώντας στη Nova αρχικά αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας του Παναθηναϊκού, στην έλλειψη σκληράδας και τέλος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να μάθει προσαρμόζει το παιχνίδι της και να μάθει από τέτοια αποτελέσματα ώστε να συνεχίσει να παλεύει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Όταν έχεις ένα κλέψιμο σε εκτός έδρα ματς αυτό δείχνει έλλειψη επιθετικότητας. Κάναμε φάουλ που θα μπορούσαμε να μην είχαμε πάει τόσο πολύ τη μπάλα στο ποστ. Είναι στοιχεία που πρέπει να μας προβληματίσουμε. Μέσα από την επίθεση θέλαμε να είμαστε κοντά στο σκορ όμως η αλλαγή του Τόμπκινς στο «3» έκρινε το παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε.

Για να μπορέσεις να κερδίσεις τη Ρεάλ εκτός έδρας πρέπει να είσαι εύστοχος στα τρίποντα. Σε ένα μεγάλο σημεία είχαμε καλά ποσοστά, αλλά μας έλειψε η σκληράδα στην άμυνα. Έπρεπε να τους βγάλουμε έξω από τη λογική τους. Αυτό ήταν το στοιχείο που δεν κάναμε σωστά.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 44.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχαμε 2 διαφορετικά παιχνίδια. Με την Μπαρτσελόνα για 28-30 λεπτά είχαμε πολλή ενέργεια και στην άμυνα. Στο παιχνίδι με την Ρεάλ αλλά και με τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να έχεις νεκρά διαστήματα. Δεν πρέπει να δίνεις γρήγορα σουτ. Στόχος ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό από την επίθεση. Δεν το καταφέραμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να μείνουμε πιστοί και να προχωρήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.