ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ήττα από Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Την ήττα με σκορ (11-5) γνώρισε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χωρίς την παρουσία φιλάθλων η αναμέτρηση λόγω κορονοϊού.

Παναθηναϊκός: Ήττα από Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Την ήττα με σκορ (11-5) γνώρισε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χωρίς την παρουσία φιλάθλων η αναμέτρηση λόγω κορονοϊού.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς γνώρισε την ήττα με στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 11-5. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μάχη του για παραμονή στην κατηγορία την οποία θα διεκδικήσει στα πλέι άουτ.

Οι «πράσινοι» μετά και τη σημερινή τους ήττα παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 πόλο των ανδρών και έχουν συγκεντρώσει ως τώρα έξι βαθμούς.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα: 3-0, 3-1, 1-3, 4-1.

Πανιώνιος (Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 1, Γεωργακόπουλος 1, Σπούνερ, Ασημακόπουλος 1, Καρακάσης 4, Γιαννόπουλος 2, Κουκούνας, Αλεξίου 1, Γαβαλάς, Βλατάκης, Δήμου 1, Σταθάς, Νταλαπάς και Μπουζάλας.

Παναθηναϊκός (Βενετόπουλος): Σαλτέρης, Χάλαρης, Γ. Παπαδημητρίου, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 4, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Αθανασίου, Γκαράνης, Δευτεραίος, Κατσαγούνος, Καραπέτσας, Α. Παπαδημητρίου 1 και Μοσχοβέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.